Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τις δράσεις σας;


Σχεδόν όλες μας οι δράσεις είναι ανοικτές και μπορεί να τις παρακολουθήσει ο καθένας. Τα σεμινάρια και οι ημερίδες που διοργανώνουμε, καθώς και άλλες εθελοντικές δράσεις, ανακοινώνονται εδώ και στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/dentaauth/)
Θέλω να συμμετέχω στη διοργάνωση των δράσεών σας και να κάνω τις δικές μου δράσεις. Τι πρέπει να κάνω;


Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να γίνεις μέλος μας (εάν δεν είσαι ήδη) και να μας πεις τι θα ήθελες να κάνεις. Το πώς γίνεσαι μέλος απαντάται σε παρακάτω ερώτηση.
Πώς μπορώ να γίνω μέλος στο σωματείο σας;


ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ; ΝΑΙ) Έλα μία εργάσιμη ημέρα στο γραφείο μας, στο 1ο Υπόγειο της Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και ώρες 12:00-13:00. Η εγγραφή κοστίζει το συμβολικό ποσό των 5€, το οποίο δίνεις στην αρχή μία φορά και ποτέ ξανά. Από τη στιγμή που θα γίνει η εγγραφή σου, θα γίνεις επίσημα μέλος μας και θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις νέες δράσεις μας. ΟΧΙ) Δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορούμε να εγγράψουμε στο σωματείο μας φοιτητές άλλων σχολών. Παρόλα αυτά, ένα κύριο μέλημά μας είναι η προάσπιση του εθελοντισμού και η σύναψη σχέσεων μεταξύ των φοιτητών. Επομένως, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας (https://www.ofois.com/epikoinonia) και σύμφωνα με το αντικείμενο της σχολής σου να βρούμε κάτι στο οποίο μπορείς να μας βοηθήσεις με αναφορά του ονόματός σου ή όχι (ό,τι επιθυμείς).
Πώς μπορεί η επιχείρησή μου να γίνει χορηγός σας; Τι έχω να κερδίσω;


Η επιχείρησή σας μπορεί να γίνει είτε ετήσιος χορηγός μας είτε χορηγός σε κάποια συγκεκριμένη δράση μας. Το Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο εκτιμά και σέβεται τη σημαντική συνεισφορά των χορηγών του και το ανταποδίδει κάνοντας προβολή και διαφήμιση με πολλαπλούς τρόπους.
Μάθετε τι προσφέρουμε στους χορηγούς μας και ποια είναι τα διαθέσιμα χορηγικά πακέτα, στέλνοντας ένα e-mail στο ofois.dent@gmail.com με θέμα "Αίτημα χορηγίας" ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας στο https://www.ofois.com/epikoinonia

  • Facebook Social Icon
  • gmail_logo_PNG4
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon

Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο© 2019

              All Rights Reserved

1ο Υπόγειο

Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ.