Το Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο ρίχνει ιδέα για διακοπές! Με το νέο μας πρόγραμμα, μπορείς κι εσύ να επισκεφθείς Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία σε νησιά (και όχι μόνο!) της επιθυμίας σου, να γνωρίσεις τις συνθήκες εργασίας στις παραμεθόριες περιοχές και, φυσικά, να διασκεδάσεις! Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Οι επισκέψεις των φοιτητών θα γίνονται σε ολιγομελείς ομάδες 1-3 ατόμων την ημέρα. Για να χορηγηθεί η πιστοποίηση, θα πρέπει να συμπληρωθούν τουλάχιστον 15 ώρες παρακολούθησης.

 

Οι ΥΠΕ (Υγειονομικές Περιφέρειες) με τις οποίες το σωματείο μας συνεργάζεται είναι οι εξής:

  • 1η ΥΠΕ – Περιφέρεια Αττικής

  • 4η ΥΠΕ – Μακεδονίας & Θράκης

  • 6η ΥΠΕ – Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδος

  • 7η ΥΠΕ – Κρήτης


Στον παρακάτω σύνδεσμο (https://drive.google.com/open?id=14Drvue2-Avamko9u0TC1eW3EALhsKxJS) θα βρείτε τη λίστα με τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας που υπάγονται στην 4η, 6η και 7η ΥΠΕ, και των οποίων οι οδοντιατρικές μονάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας. Για την 1η ΥΠΕ, λόγω μεγάλου αριθμού νοσοκομείων και κέντρων υγείας, δεν υπάρχει αντίστοιχη λίστα. Παρόλα αυτά, εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο που υπάγεται σε αυτή, μπορείτε να μας το γράψετε κανονικά στη φόρμα και εμείς θα μεσολαβήσουμε για την επικοινωνία.
Μάζεψε, λοιπόν, τα πράγματά σου και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία! Δες ποιο Νοσοκομείο/Κέντρο Υγείας σου ταιριάζει και συμπλήρωσε τη φόρμα.
*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, σε περίπτωση όμως αλληλοεπικάλυψης θέσεων/ημερομηνιών, προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του Ο.ΦΟΙ.Σ. Δηλαδή, σε περίπτωση που πάνω από 3 άτομα επιθυμούν να επισκεφθούν την ίδια μονάδα υγείας, τις ίδιες ημερομηνίες, θα προηγηθούν τα μέλη μας.
 
Η φόρμα για τη δήλωση συμμετοχής:
https://goo.gl/forms/fvUy3C5hoWYYReHl1

Η διαδικασία είναι η εξής:

1) Συμπλήρωσε τη φόρμα.

2) Θα λάβεις ένα e-mail στο οποίο θα σου δίνονται στοιχεία επικοινωνίας με τη/τις μονάδες υγείας που          έχεις δηλώσει στη φόρμα σου. Στο e-mail θα επισυνάπεται και μία ακόμη φόρμα (τσέκαρε το βήμα 4)

3) Επικοινώνησε με τη/τις μονάδες υγείας και προγραμμάτισε τις ημερομηνίες της επίσκεψής σου.

4) Συμπλήρωσε την επισυνημμένη φόρμα, όπου θα δηλώνεις τις ημερομηνίες της επίσκεψής σου.

5) Θα σου σταλεί ένα παρουσιολόγιο το οποίο θα υπογράφεται από τον οδοντίατρο της μονάδας υγείας          τις ημέρες που θα πηγαίνεις.

6) Όταν επιστρέψεις, μας φέρνεις το παρουσιολόγιό σου και, εάν έχεις συμπληρώσει πάνω από 15 ώρες,      θα λάβεις πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του προγράμματος.

  • Facebook Social Icon
  • gmail_logo_PNG4
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon

Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο© 2019

              All Rights Reserved

1ο Υπόγειο

Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ.