Λίγα λόγια για το σωματείο : 

Το Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο (Ο.ΦΟΙ.Σ.)  ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 από προπτυχιακούς φοιτητές της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικής. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό μη συνδικαλιστικό σωματείο που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Οδοντιατρικής .

 

Το περιεχόμενο των δράσεων είναι εθελοντικό και κύριος στόχος είναι να εξερευνήσουν και να αναβαθμίσουν οι φοιτητές τις ακαδημαϊκές τους προοπτικές όπως και η αξιοποίηση των γνώσεων και των ικανοτήτων τους προς όφελος του κόσμου μέσω εθελοντικών δράσεων.

 

Το Ο.ΦΟΙ.Σ. στοχεύει επίσης στην ενασχόληση των φοιτητών με εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες που προάγουν τους ίδιους και την Οδοντιατρική Επιστήμη. Με την ίδρυση της ομάδας μας θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου τα μέλη θα εκφράζουν ελεύθερα τις ιδέες τους, θα νιώθουν δημιουργικοί και παραγωγικοί εφόσον μπορούν μέσω του σωματείου να τις κάνουν πράξη. Το όραμα του Σωματείου είναι να δώσει κάτι παραπάνω εντός του Πανεπιστημίου, κυρίως κίνητρα να κινητοποιηθούν και να κάνουν τις ιδέες τους πράξη μέσα από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Στόχοι  

«Ο οδοντίατρος είναι ο γιατρός που κερδίζει φήμη από τα όμορφα χαμόγελα που δημιουργεί.»

  • Facebook Social Icon
  • gmail_logo_PNG4
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon

Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο© 2019

              All Rights Reserved

1ο Υπόγειο

Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ.