Είσαι φοιτητής Οδοντιατρικής και θες να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό; Τώρα έχεις την ευκαιρία.

 

Στο νέο μας πρόγραμμα «Ανάλαβέ το!» μπορείς να ξεκινήσεις ένα δικό σου, καινούργιο πρότζεκτ, όπως εσύ το σκέφτεσαι κι όπως εσένα σου αρέσει. Και μην αγχώνεσαι για το πώς θα ξεκινήσεις, πώς θα κινηθείς και τι βήματα θα ακολουθήσεις! Είμαστε εμείς εδώ να σου δώσουμε τις κατευθυντήριες γραμμές, όσες συμβουλές χρειαστείς και να σου λύσουμε όλες τις απορίες.
 

Μερικές ιδέες από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς:

·         Hands-On σεμινάρια οδοντιατρικού περιεχομένου (π.χ. εμφράξεις, συρραφή ραμμάτων κ.ά.)

·         Επισκέψεις σε ιδρύματα όπως ΚΕΘΕΑ, Σχολή Τυφλών, ορφανοτροφεία, είτε για γνωριμία των έργων τους             είτε για παρουσίαση στοματικής υγιεινής

·         Ημερίδα μη οδοντιατρικού περιεχομένου

·         Φιλανθρωπικές δράσεις

·         Μπορεί να θεσπιστεί ημέρα τέχνης, όπου ομάδες ατόμων θα προβάλλουν τα έργα τους (π.χ. ταινίες μικρού             μήκους, σκετσάκια, πίνακες)

·         Οτιδήποτε άλλο σκεφτείς

 

Προτείνοντας την ιδέα σου έχεις αυτόματα το δικαίωμα να γίνεις υπεύθυνος του πρότζεκτ και να στελεχώσεις την ομάδα σου, χωρίς αυτό όμως να είναι υποχρεωτικό ή δεσμευτικό. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να συμμετάσχεις κι εσύ στο πρόγραμμα!

Η φόρμα: Ανάλαβέ το!

Για οποιεσδήποτε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο e-mail ofois.dent@gmail.com είτε με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο.

  • Facebook Social Icon
  • gmail_logo_PNG4
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon

Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο© 2019

              All Rights Reserved

1ο Υπόγειο

Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ.